Hyppää sisältöön

Liity mukaan Sankarit-kouluksi!

Ilmoittautuminen Sankarit-kouluksi on käynnissä – ilmoita siis koulusi mukaan! Olemme helpottaneet ilmoittautumista, voit nyt ilmoittautua mukaan samalla sähköisellä lomakkeella Vesisankarit-, Pyöräsankarit-, Juoksusankarit- ja/tai Temppusankarit-kouluksi ja valita vapaasti tehtävävinkeistä ne, jotka parhaiten soveltuvat omaan opetukseen.

Sankarit-koulut saavat maksutta monipuolisia tehtävävinkkejä eri oppitunneille ja välitunneille kerran kuussa Sankarit-kirjeestä ja viikoittain Koululiikuntaliiton ja Vesisankareiden somekanavista. Lisäksi Vesisankarit-koulut saavat maksutta lainaan välinepaketin vesi- ja vesipelastustaitojen harjoitteluun.

Jokaisella koululla kootaan oppilastiimi, joka ideoi ja suunnitellee Sankarit-toimintaa koululla ja toimii opettajan apukäsinä. Yksi tiimi voi toimia kaikissa Sankareissa tai kuhunkin voi olla eri tiimi. Näin saadaan oppilaiden mahtavat ideat mukaan toimintaan! Sopiva tiimin koko on esimerkiksi 3-8 oppilasta, jotka voivat olla eri luokka-asteilla.

Järjestämme Sankarit-kouluksi ilmoittautuneille opettajille ja tiimiläisille yhteisen startti-infon, jossa kerromme, miten voi hyödyntää Sankarit-toimintaa opetuksessa tai järjestää esim. Vesisankarit- tai Pyöräsankarit päivän. Järjestämme startti-infon torstaina 19.9. klo 14 ja tiistaina 24.9. klo 15. Valitse näistä jompikumpi. Lähetämme Teams-linkit koulutuksiin ilmoittautuneille kouluille viikon 38 alussa. Infoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Jos sinulla on oppilastiimi/-tiimit valmiina, ota heidät mukaan infoon. 

Toimintaan liitytään lukuvuodeksi, mutta tehtäviä voi toteuttaa kouluun sopivalla aikataululla ja esim. syksyllä voi toteuttaa Vesisankareiden ja Temppusankareiden tehtäviä luokassa/liikuntasalissa ja keväällä Juoksusankareiden ja Pyöräsankareiden tehtäviä ulkona.

Liity mukaan ilmoittautumislomakkeella Sankarit-kouluksi 15.9. mennessä!

Lisätietoja Vesisankareista: www.vesisankarit.fi/opettajille/vesisankarit-koulut/

Lisätietoja Juoksusankareista: www.kll.fi/kouluille/sankarit/juoksusankarit/

Lisätietoja Temppusankareista: www.kll.fi/kouluille/sankarit/temppusankarit/

Lisätietoja Pyöräsankareista: www.kll.fi/kouluille/sankarit/pyorasankarit/

Vesisankarit yhteyshenkilö: mette.lammi@kll.fi

Juoksusankarit, Temppusankarit ja Pyöräsankarit yhteyshenkilö: paula.liljestrom@kll.fi

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.