Hyppää sisältöön

Juoksusankarit

Juoksusankarit-kouluissa innostutaan juoksusta ja kävelystä hauskoin tehtävin. Ilmoita koulusi mukaan Juoksusankareihin,  ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja ilmoittautua voi 15.9. asti. HUOM! Olemme helpottaneet ilmoittautumista Sankareihin, voit yhdellä ja samalla kerralla ilmoittautua eri sankareihin tai vain Juoksusankareihin.

Juoksusankarit sopii kaikille peruskoululaisille ja tehtävät sovelltuvat eri vuodenajoille, pääpaino kuitenkin keväällä ja syksyllä tehtäviin harjoitteisiin.

Koulun oppilaista kootaan juoksutiimin (esim. 3-8 koululaista), joka osallistuvat sankarit-toiminnan ideointiin, suunnitteluun ja toteutukseen omalla koulullaan. Tiimi toteuttaa koulun toimintakulttuuriin sopivaa toimintaa ideoimallaan tavalla ja aikataululla lukuvuoden aikana. Tiimiläiset toimivat opettajien apukäsinä.

Tarjoamme

  • Startti-info (Teams) syksyllä toiminnan käynnistämiseksi opettajalle ja tiimiläisille
  • Monipuolisia tehtäviä mm. liikuntatunneille
  • Sankarit-vinkkikirjeen kuukausittain
  • Toiminta on kouluille maksutonta

Juoksusankarit tarjoaa juoksuinnostusta ja -tietoa opettajille ja koululaisille videoiden sekä helposti hyödynnettävien materiaalien avulla. Osa materiaaleista on tuotettu Koululiikuntaliiton ja Suomen Urheiluliiton yhteisen hankkeen aikana 2015-2017.

Tavoitteet

  • Koululaisten ja opettajien hyvinvoinnin kehittäminen juoksun avulla
  • Liikkumisen lisääminen koulun arjessa
  • Juoksutietämyksen sekä positiivisten kokemusten lisääminen
  • Koulujen yhteisöllisyyden kasvattaminen

Monipuolisten Juoksusankarit-materiaalien avulla otat juoksemisen osaksi koulupäivää. Juoksuharjoitteet onnistuvat taukojumppana luokassa, niihin yhdistyy eri oppiaineet ja Välituntimaratonilla kerätään kilometrejä luokkana.

Uudet spurttihetket ja välituntihaasteet aktivoivat liikkumaan koulupäivän aikana. Materiaalit Juoksusankarit-materiaaleista nettisivuiltamme.

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet uusimmat uutisemme seitsemän kertaa vuodessa.
Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä.